Ruime, heerlijke, bijzondere vakantiewoning met tuin.

De vakantiewoning heeft een goed uitgeruste keuken om heerlijk in te kokkerellen. De keuken geeft toegang tot een gang, waaraan grenzen; een gescheiden toilet, een fraaie ruime badkamer met douche, een slaapkamer voor 2 personen. Want ook aan deze groep gasten is gedacht; met leuk speelgoed in- en om het huis bijvoorbeeld. Op de eerste verdieping "onder het dak" is een loft. Baby/kinderkamertje, badkamer met douche en wc. Mogelijkheid om bij de ouders ook kinderen te laten slapen. Een bank kan omgetoverd worden tot een bed. 

Kinderstoel, badje, kinderbedje en box. Gratis beschikbaar. 

Mentochten door de Manteling in Oostkapelle zijn mogelijk. 

De woning is geen alledaagse vakantiewoning. Wij vinden het prettig als de gast de woning keurig achterlaat. Daarbij ook zorgvuldig omgaat met de inrichting. De vakantiewoning is geschikt voor 4  gasten en kindvriendelijk ingericht. Vraag rustig om extra foto's en/of informatie. Geenprobleem.

 

Laatste nieuws

Vakantiegeld uitsparen

Het bekende vakantieplatform voor de vakantiegast in o.a. Duitsland is Fewo-Direct. Fewo werkt aan productvernieuwing en nieuwe zekerheden, die bij deze tijd en de digitale wereld passen. Daar hangt ook een prijskaartje aan van inclusief BTW al snel richting 10% meer  over het totale bedrag gerekend door de verhuurder. Wenst u rechtstreeks bij de verhuurder uw informatie te halen dan vraagt dit enig zoekgedrag op internet. Daarmee is wel snel (vakantie)geld te besparen. 

Boekingen in 2018

De eerste boekingen voor 2018 komen al weer binnen. Dit  jaar is opnieuw weer een prima jaar. Het is gewoon leuk om de gasten te verwennen met een prachtige omgeving. Walcheren is zo mooi! Wat we merken is dat de gast gaat voor kwaliteit. Steeds kritischer  is en het aanbod in het meer luxe segment toeneemt. De klant kan kiezen en gelukkig wordt ook voor ons gekozen. De voornaamste reden: Je komt thuis! Prima sfeertje. Mooie materialen en de binnen-buiten ervaring. privacy. Eigen parkeerplaats en een grote tuin.


Vakantiewoning:  "De Fazant".


Vakantiewoning "De Fazant" is nieuw en met lichte wit, grijze, zwarte kleuren een plaatje geworden. De vloer in de woonkamer is een licht grijze gietvloer. De eilandkeuken is bewust 90 cm. breed om juist samen gezellig te kunnen koken en een glaasje te drinken. Alle materialen zijn zorgvuldig gekozen. De nadruk ligt op gezelligheid en sfeer. De schuifdeuren naar de woon- en badkamer geven een bijzondere trend weer. Je leeft in een vakantiewoning, maar met de gepotdekselde buitenmuren en de "schuurdeuren" voel je je in een andere wereld. De inrichting roept al snel een gevoel op van: "Ik ben echt op vakantie in een oogstrelende omgeving." De Fazant is ruimtelijk ingericht op basis van de idee dat ruimte het beste meubel is. De huurprijs is afhankelijk van aantal personen, leeftijd en periode. Vanaf november tot april ook weekend- en midweekverhuur mogelijk. Vraag even naar de mogelijkheden: 06-13398345 of info@ferienhausoostkapelle.nl      Zie voor foto's Facebook: Ferienhaus Oostkapelle

Stan de Bont uit Breda
"De Jaargetijden" Het huis met de verrassingen. Puur genieten! Lekker even bijkomen. De sfeer past bij ons.

Marian en Jacky uit Tilburg

Het is thuiskomen. In een woord top!

Bekijk alle beoordelingen »

Zie voor beoordelingen van 'De Jaargetijden" www.Fewo-direkt.de    Oostkapelle: Die Jahreszeiten of nummer 25043

24 waarderingen met een gemiddelde van 4,9-5 uit 5.