Beoordelingen


Stephan en Marion uit Aken

De nieuwe vakantiewoning DE FAZANT ziet er zeer mooi uit. De top. Alles klopt en veel licht en groen. Jullie hebben smaak.


Vera aus Bochum

Het huis is leuk, precies zoals op de foto's te zien is. Prima uitgerust en goed verzorgd. De verhuurders die naast de woning wonen, zijn zeer gastvrij, ongecompliceerd en verder prima. Wij zullen nog een keer onze vakantie daar doorbrengen.


Insa, Andre, Johanna en Enno uit Barntrup

De woning is werkelijk fantastisch ingericht. Eindelijk weer een schone vakantiewoning waarin je niet te maken hebt met de problemen van je voorganger. De woning is 's avonds ook leuk en mooi. De kinderen hebben, bij slecht weer bijvoorbeeld, binnen volop ruimte. In de keuken is alles beschikbaar. Een oven en een magnetron, de vaatwasser en een grote voorraadkast. Er is genoeg plaats voor de boodschappen. De kinderkamer dus de opkamer, is kleiner, maar met de grote woonkamer stoort dat niet. Er is genoeg plaats. Buiten kunnen de kinderen zich goed vermaken. Schommel, wip en glijbaan zijn er. De fiets is hier het juiste vervoermiddel. Voor ons was het een prima vakantie en we zijn heerlijk bijgekomen. Wij verheugen ons op het volgende jaar.


Gordon, Ute en Janine: "Onze verwachtingen zijn overtroffen"

Een prachtig vakantiehuis.Met deze verhuurders voel je je onmiddellijk thuis. De woning is smaakvol ingericht tot in het kleinste detail. Het huis ligt zeer landelijk, niet ver weg van bekende dorpen en stadjes zoals Middelburg, Domburg en Vlissingen. Een mooie omgeving en uitnodigend om te fietsen. Het was een prima weekend.


TOM uit Keulen

Kort en krachtig: Een te gek huis, heerlijke verhuurders en een stijlvolle en gemoedelijke inrichting. Super mooie tuin met kleine speelplaats. Heerlijke omgeving. Zeker, wij komen snel weer terug. Een mooie ontspannen en verkwikkende vakantie die geen wensen open laat.


Herman uit Kaatsheuvel

Wat heb ik genoten. Internet, de inrichting, de verlichting, de muziek, TV met CD en DVD speler het is er. Een bakamer beneden en een badkamer aansluitend aan de slaapkamer bove. Wat een prachtige slaapkamer. Die luiken aan de binnenkant en overal horren tegen mugggen en/of vliegen.  Het valt wel mee. De vogels en de fazanten hebben me iedere morgen wakker gemaakt. Een woning in het buitengebied is voor mij heel aantrekkelijk om met vakantie te zijn. Als oudere levensgenieter kan ik altijd een beroep doen op de verhuurders. Dat geeft een veilig gevoel.


Bent u ook bij De Jaargetijden geweest?

Stuur ons uw beoordeling

 

Laatste nieuws

Vakantiegeld uitsparen

Het bekende vakantieplatform voor de vakantiegast in o.a. Duitsland is Fewo-Direct. Fewo werkt aan productvernieuwing en nieuwe zekerheden, die bij deze tijd en de digitale wereld passen. Daar hangt ook een prijskaartje aan van inclusief BTW al snel richting 10% meer  over het totale bedrag gerekend door de verhuurder. Wenst u rechtstreeks bij de verhuurder uw informatie te halen dan vraagt dit enig zoekgedrag op internet. Met de zoekopdracht "De Jaargetijden Oostkapelle" of "De Fazant Oostkapelle" kom je ook bij ons. Daarmee is wel snel (vakantie)geld te besparen. 

De eerste boekingen voor 2020 komen al weer binnen. Het gaat snel! Het lijkt wel of er steeds vroeger geboekt wordt.

Het jaar 2019  jaar is opnieuw weer een prima jaar. Het is gewoon leuk om de gasten te verwennen met een prachtige omgeving. Walcheren is zo mooi! Wat we merken is dat de gast gaat voor kwaliteit. Steeds kritischer  is en het aanbod in het meer luxe segment toeneemt. De klant kan kiezen en gelukkig wordt ook voor ons gekozen. De voornaamste reden: Je komt thuis! Prima sfeertje. Mooie materialen en de binnen-buiten ervaring. privacy. Eigen parkeerplaats en een grote tuin.


Vakantiewoning:  "De Fazant".


Vakantiewoning "De Fazant" is nieuw en met lichte wit, grijze, zwarte kleuren een plaatje geworden. De vloer in de woonkamer is een licht grijze gietvloer. De eilandkeuken is bewust 90 cm. breed om juist samen gezellig te kunnen koken en een glaasje te drinken. Alle materialen zijn zorgvuldig gekozen. De nadruk ligt op gezelligheid en sfeer. De schuifdeuren naar de woon- en badkamer geven een bijzondere trend weer. Je leeft in een vakantiewoning, maar met de gepotdekselde buitenmuren en de "schuurdeuren" voel je je in een andere wereld. De inrichting roept al snel een gevoel op van: "Ik ben echt op vakantie in een oogstrelende omgeving." De Fazant is ruimtelijk ingericht op basis van de idee dat ruimte het beste meubel is. De huurprijs is afhankelijk van aantal personen, leeftijd en periode. Vanaf november tot april ook weekend- en midweekverhuur mogelijk. Vraag even naar de mogelijkheden: 06-13398345 of info@ferienhausoostkapelle.nl      Zie voor foto's Facebook: Ferienhaus Oostkapelle

Stan de Bont uit Breda
"De Jaargetijden" Het huis met de verrassingen. Puur genieten! Lekker even bijkomen. De sfeer past bij ons.

Marian en Jacky uit Tilburg. Wij hebben alweer geboekt voor 2019! Leuk vooruitzicht.

Het is thuiskomen. In een woord top! Wij komen in 2019 weer!

Bekijk alle beoordelingen »

Zie voor beoordelingen van 'De Jaargetijden" www.Fewo-direkt.de  "Oostkapelle: Die Jahreszeiten of nummer 25043

24 waarderingen met een gemiddelde van 4,9-5 uit 5.