Links

 

www.rotaryclubwalcheren.nl
RotaryClubWalcheren zet zich in voor goede doelen.O.a. internationaal met polio de wereld uit. 

www.demug.nl
De bruine kroeg van Middelburg. Sfeertje.  Eten, drinken, slapen.

www.schellach.nl
Een kaasboerderij met heel veel kaas, rechtstreeks van eigen boerderij. Kindvriendelijke omgeving. Een bezoekje waard. Probeer de meerjarige kaas eens. Lekker. De boerderij, ultra modern is te bezoeken. Leuk voor de kinderen.

www.drukkerijmiddelburg.nl
Al een paar keer uitgeroepen tot de mooiste boekenwinkel van Nederland. Brasserie, muziek, boeken, tijdschriften ga zo maar door.

www.antiekcouwenbergh.com
Zoekt u een echte antiquair, restaurateur, deskundige,kenner en waardebepaler: Victor Couwenbergh te Grijpskerke

www.vvvzeeland.nl
Bij het VVV kunt u terecht met tal van toeristische vragen

Facebook Ferienhaus Oostkapelle
Lekker veel foto's

www.veersehuisartsen.nl
Dienstregeling huisartsen in Veere en adressen.

www.veere.nl
Informatie over de gemeente Veere ook in Duits en Engels.

www.zeeuwseknop.nl
De knop gaat om. De Zeeuwseknop bakvorm is geinspireerd door Zeeuwse vormen.

www.antiekhandeldepagter.nl
Leuke winkel voor inrichting van je woning, vakantiewoning,etc.....

 

Laatste nieuws

Vakantiegeld uitsparen

Het bekende vakantieplatform voor de vakantiegast in o.a. Duitsland is Fewo-Direct. Fewo werkt aan productvernieuwing en nieuwe zekerheden, die bij deze tijd en de digitale wereld passen. Daar hangt ook een prijskaartje aan van inclusief BTW al snel richting 10% meer  over het totale bedrag gerekend door de verhuurder. Wenst u rechtstreeks bij de verhuurder uw informatie te halen dan vraagt dit enig zoekgedrag op internet. Met de zoekopdracht "De Jaargetijden Oostkapelle" of "De Fazant Oostkapelle" kom je ook bij ons. Daarmee is wel snel (vakantie)geld te besparen. 

De eerste boekingen voor 2020 komen al weer binnen. Het gaat snel! Het lijkt wel of er steeds vroeger geboekt wordt.

Het jaar 2019  jaar is opnieuw weer een prima jaar. Het is gewoon leuk om de gasten te verwennen met een prachtige omgeving. Walcheren is zo mooi! Wat we merken is dat de gast gaat voor kwaliteit. Steeds kritischer  is en het aanbod in het meer luxe segment toeneemt. De klant kan kiezen en gelukkig wordt ook voor ons gekozen. De voornaamste reden: Je komt thuis! Prima sfeertje. Mooie materialen en de binnen-buiten ervaring. privacy. Eigen parkeerplaats en een grote tuin.


Vakantiewoning:  "De Fazant".


Vakantiewoning "De Fazant" is nieuw en met lichte wit, grijze, zwarte kleuren een plaatje geworden. De vloer in de woonkamer is een licht grijze gietvloer. De eilandkeuken is bewust 90 cm. breed om juist samen gezellig te kunnen koken en een glaasje te drinken. Alle materialen zijn zorgvuldig gekozen. De nadruk ligt op gezelligheid en sfeer. De schuifdeuren naar de woon- en badkamer geven een bijzondere trend weer. Je leeft in een vakantiewoning, maar met de gepotdekselde buitenmuren en de "schuurdeuren" voel je je in een andere wereld. De inrichting roept al snel een gevoel op van: "Ik ben echt op vakantie in een oogstrelende omgeving." De Fazant is ruimtelijk ingericht op basis van de idee dat ruimte het beste meubel is. De huurprijs is afhankelijk van aantal personen, leeftijd en periode. Vanaf november tot april ook weekend- en midweekverhuur mogelijk. Vraag even naar de mogelijkheden: 06-13398345 of info@ferienhausoostkapelle.nl      Zie voor foto's Facebook: Ferienhaus Oostkapelle

Stan de Bont uit Breda
"De Jaargetijden" Het huis met de verrassingen. Puur genieten! Lekker even bijkomen. De sfeer past bij ons.

Marian en Jacky uit Tilburg. Wij hebben alweer geboekt voor 2019! Leuk vooruitzicht.

Het is thuiskomen. In een woord top! Wij komen in 2019 weer!

Bekijk alle beoordelingen »

Zie voor beoordelingen van 'De Jaargetijden" www.Fewo-direkt.de  "Oostkapelle: Die Jahreszeiten of nummer 25043

24 waarderingen met een gemiddelde van 4,9-5 uit 5.