Zwemtips

  • Ga niet zwemmen bij onweer
  • Let op bij aflandige wind.
  • Ga niet op een luchtbed de zee op
  • Als je je niet lekker voelt ga dan niet zwemmen
  • Niet duiken in troebel of ondiep water
  • Ga niet alleen zwemmen 
  • Blijf uit de buurt van strekdammen en palen

Veel verschil in kwaliteit vakantiewoningen.

Stop wat tijd in uw keuze! 

Helaas is het zo, dat er veel verschil zit in het aanbod van vakantieaccomodaties. Een keurmerk zegt lang niet alles, feitelijk niets. Een keurmerk heeft weinig te maken met sfeer, verzorging, staat van onderhoud, kwaliteit van meubilair,kwaliteit bedden e.d.. Tip: Bij twijfel, laat dan extra informatie en foto's opsturen. Maar stel eerst je eigen wensen en doelen vast. Dan weet je wat je zoeken moet. Bij 'De Jaargetijden' beleef je emotie.


NIEUWE VAKANTIEWONING "DE FAZANT"

De Jaargetijden Vakantie Verhuur heeft aan de Grijpskerkseweg 19a een nieuwe vakantiewoning onder naam: "De FAZANT" gerealiseerd. De vakantiegasten zijn zeer enthousiast. Het geheel straalt rust, ruimte en sfeer uit. Lichte kleuren, moderne materialen, alles is zoals een vakantiegast het zei: doordacht. De inrichting maakt als het ware je geest leeg, het ordent, het ruimt op, rust om je heen en structuur. Een keuken met alle voorzieningen, een ruime prachtige badkamer, prima luxe bedden en ook weer licht en ruimte. De bijzondere deuren in een niet alledaags ophangsysteem, de gietvloer met vloerverwarming. Stoelen waar je niet meer uit wilt komen zo lekker zitten ze en bijna alles van Hollands fabrikaat. Een toilet boven en een toilet beneden. Handig en niet op de badkamer. Dat wordt niet door iedereen gewaardeerd. Zo'n Quooker is wel heel erg handig in de keuken. Even thee of koffie zetten geen probleem. Maar ook over de verlichting voor een heerlijke avond is nagedacht. ook weer afgestemd op de persoonlijke sfeer die de gast wenst.

Te gebruiken door max. vier volwassenen en eventueel met een baby of klein kindje. Echt een vakantiegevoel krijg je in "De Fazant".


JUULS in Domburg. 

Ontbijt, lunch of diner bij Juuls wordt door ons aanbevolen. Design interieur en het eten is er goed. www.bijjuuls.nl


Nieuw in Domburg: de BOTERKAPEL

De Boterkapel in de Ooststraat te Domburg is een zusje van de VISBAR in Domburg. Lekker smullen! Zie www.boterkapeldomburg.nl


Jazz by the Sea Domburg 2019

In Domburg wordt  in de maand september  het grootste Jazzfestival van Zeeland gehouden. Altijd gezellig en een heerlijk sfeertje in het centrum van Domburg: www.jazzbythesea.nl


Water, veel zon, zand, bos, landerijen, veel rustige plekjes, tinteling. Maar ook wind, storm, hoge golven.

De kust van Walcheren nodigt u uit tot het beoefenen van vele soorten watersporten. Kitesurfen, Skimboarden, Golfsurfen, Powerkiten, Strandspelen, Windsurfen en waterskiën, Varen, Duiken. De winter nodigt uit om lekker een frisse neus te halen. Elk jaargetijde heeft zo haar eigen aantrekkelijke kanten. Vanaf nu wordt het weer elke dag wat vroeger donker.. Als straks de dagen lengen, gaat de winter strengen. Zeelucht heeft een heel typerende geur, er zit iets tintelends en prikkelends in. Vandaar dat we ook graag praten zilt of een zilte lucht.


Freewifi aan de kust en in enkele dorpen van de gemeente Veere

Freewifi betekent niets minder dan gratis internet op straat. Ook zonder code, kosten of consumptie kunt u gebruik maken van deze mogelijkheid. Dit is uniek voor Nederland! Gebruik is heel simpel. Ga naar de internetsite freewifizeeland en druk op de knop.

 

Laatste nieuws

Vakantiegeld uitsparen

Het bekende vakantieplatform voor de vakantiegast in o.a. Duitsland is Fewo-Direct. Fewo werkt aan productvernieuwing en nieuwe zekerheden, die bij deze tijd en de digitale wereld passen. Daar hangt ook een prijskaartje aan van inclusief BTW al snel richting 10% meer  over het totale bedrag gerekend door de verhuurder. Wenst u rechtstreeks bij de verhuurder uw informatie te halen dan vraagt dit enig zoekgedrag op internet. Met de zoekopdracht "De Jaargetijden Oostkapelle" of "De Fazant Oostkapelle" kom je ook bij ons. Daarmee is wel snel (vakantie)geld te besparen. 

De eerste boekingen voor 2020 komen al weer binnen. Het gaat snel! Het lijkt wel of er steeds vroeger geboekt wordt.

Het jaar 2019  jaar is opnieuw weer een prima jaar. Het is gewoon leuk om de gasten te verwennen met een prachtige omgeving. Walcheren is zo mooi! Wat we merken is dat de gast gaat voor kwaliteit. Steeds kritischer  is en het aanbod in het meer luxe segment toeneemt. De klant kan kiezen en gelukkig wordt ook voor ons gekozen. De voornaamste reden: Je komt thuis! Prima sfeertje. Mooie materialen en de binnen-buiten ervaring. privacy. Eigen parkeerplaats en een grote tuin.


Vakantiewoning:  "De Fazant".


Vakantiewoning "De Fazant" is nieuw en met lichte wit, grijze, zwarte kleuren een plaatje geworden. De vloer in de woonkamer is een licht grijze gietvloer. De eilandkeuken is bewust 90 cm. breed om juist samen gezellig te kunnen koken en een glaasje te drinken. Alle materialen zijn zorgvuldig gekozen. De nadruk ligt op gezelligheid en sfeer. De schuifdeuren naar de woon- en badkamer geven een bijzondere trend weer. Je leeft in een vakantiewoning, maar met de gepotdekselde buitenmuren en de "schuurdeuren" voel je je in een andere wereld. De inrichting roept al snel een gevoel op van: "Ik ben echt op vakantie in een oogstrelende omgeving." De Fazant is ruimtelijk ingericht op basis van de idee dat ruimte het beste meubel is. De huurprijs is afhankelijk van aantal personen, leeftijd en periode. Vanaf november tot april ook weekend- en midweekverhuur mogelijk. Vraag even naar de mogelijkheden: 06-13398345 of info@ferienhausoostkapelle.nl      Zie voor foto's Facebook: Ferienhaus Oostkapelle

Stan de Bont uit Breda
"De Jaargetijden" Het huis met de verrassingen. Puur genieten! Lekker even bijkomen. De sfeer past bij ons.

Marian en Jacky uit Tilburg. Wij hebben alweer geboekt voor 2019! Leuk vooruitzicht.

Het is thuiskomen. In een woord top! Wij komen in 2019 weer!

Bekijk alle beoordelingen »

Zie voor beoordelingen van 'De Jaargetijden" www.Fewo-direkt.de  "Oostkapelle: Die Jahreszeiten of nummer 25043

24 waarderingen met een gemiddelde van 4,9-5 uit 5.