Omgeving

'De Jaargetijden' ligt op 2,5 kilometer van het mooie strand van Oostkapelle. Om er te komen kunt u fietsen, wandelen en er zijn parkeerplaatsen voor auto's.  Er zijn prachtige fietsroutes in de directe omgeving van 'De Jaargetijden'. De huur van een strandcabine, altijd makkelijk, is aan te bevelen. Dit voorkomt veel sjouwen, want in de strandcabine staan: een koelbox, strandstoelen, een parasol en een tafel. Veel gasten raken de auto na aankomst  bij de vakantiewoning, niet meer aan. De omgeving nodigt uit tot fietsen en wandelen.

'De Jaargetijden' ligt aan de rand van Oostkapelle net buiten het dorp. Tussen de weilanden, de akkers waar de boer elk jaar weer voor een ander gewas zorgt. Aardappelen, graan, uien, suikerbieten, mais bonen,bloemen we kunnen niet zonder. De koeien in het land en elk jaargetijde weer een ander zicht. De glinsterende klei in het najaar, in het voorjaar het opkomende gewas en de mooie kleuren in het landschap als de oogst wordt binnengehaald. De vele groene kleuren in het voorjaar en natuur en landschap wisselen elkaar af. Bij de zee liggen de duinen, het bos en op weg daar naar toe zie je o.a. leuke lintbebouwing. Walcheren en zeker dit deel is mooi. De luchten, de wolken, de vele kleuren bij de opkomende- en ondergaande zon, de verraderlijke rustige zee, het zand, de storm, de wilde golven, de landerijen, de vaak door de wind gevormde bomen in het bos het is er allemaal.

Hier zijn, is hier ervaren. De lucht opsnuiven, 's nachts de heldere hemel met sterren zien, de rust en als je van de drukte wilt genieten kan dat ook nog. Het wordt wel moeilijker. De gasten zijn hier voortaan het hele jaar. De piek vlakt af en dan nog kun je uren aan het strand zijn, zonder iemand te zien. De binnenwegen zijn rustig en wil je even de drukte dan zijn de steden nabij. Soms zijn er ook drukke strandopgangen en bepaalde plekken in het bos. De massa beweegt niet. Je loopt even door en je hebt de rust, als je dit wenst.

Walcheren is zo uitnodigend. Het bijna-eiland heeft aan de ene kant het Veerse meer en de ander kant de zee. Een uitvalsbasis richting de steden Antwerpen, Gent, Brugge, Breda. en niet te vergeten Middelburg. De charme van Veere en het meer moderne Domburg. Wil je de echte stilte, dan breng je bijvoorbeeld een bezoek aan 'de Zak van Zuid Beveland' met dorpen als Nisse en Ellewoutsdijk. Op het Veerse meer kun je zeilen en surfen en het meer is heel makkelijk te bereiken. Menig gast doet een rondje Veerse meer of gaat sportief op de fiets over de Oosterscheldekering naar Zierikzee. Het water is ook te ervaren als je met het fiets-voet-veer van Vlissingen naar Breskens heen en weer gaat. Zo heeft iedere gast zijn of haar eigen programma en dat kan hier in dit mooie gebied. Maar menig gast komt ook even voor het opsnuiven van de lucht. Eindelijk weer meer lucht en kiest voor het buiten zijn. Bij 'De Jaargetijden' kan dat.

 

Laatste nieuws

Vakantiegeld uitsparen

Het bekende vakantieplatform voor de vakantiegast in o.a. Duitsland is Fewo-Direct. Fewo werkt aan productvernieuwing en nieuwe zekerheden, die bij deze tijd en de digitale wereld passen. Daar hangt ook een prijskaartje aan van inclusief BTW al snel richting 10% meer  over het totale bedrag gerekend door de verhuurder. Wenst u rechtstreeks bij de verhuurder uw informatie te halen dan vraagt dit enig zoekgedrag op internet. Met de zoekopdracht "De Jaargetijden Oostkapelle" of "De Fazant Oostkapelle" kom je ook bij ons. Daarmee is wel snel (vakantie)geld te besparen. 

De eerste boekingen voor 2020 komen al weer binnen. Het gaat snel! Het lijkt wel of er steeds vroeger geboekt wordt.

Het jaar 2019  jaar is opnieuw weer een prima jaar. Het is gewoon leuk om de gasten te verwennen met een prachtige omgeving. Walcheren is zo mooi! Wat we merken is dat de gast gaat voor kwaliteit. Steeds kritischer  is en het aanbod in het meer luxe segment toeneemt. De klant kan kiezen en gelukkig wordt ook voor ons gekozen. De voornaamste reden: Je komt thuis! Prima sfeertje. Mooie materialen en de binnen-buiten ervaring. privacy. Eigen parkeerplaats en een grote tuin.


Vakantiewoning:  "De Fazant".


Vakantiewoning "De Fazant" is nieuw en met lichte wit, grijze, zwarte kleuren een plaatje geworden. De vloer in de woonkamer is een licht grijze gietvloer. De eilandkeuken is bewust 90 cm. breed om juist samen gezellig te kunnen koken en een glaasje te drinken. Alle materialen zijn zorgvuldig gekozen. De nadruk ligt op gezelligheid en sfeer. De schuifdeuren naar de woon- en badkamer geven een bijzondere trend weer. Je leeft in een vakantiewoning, maar met de gepotdekselde buitenmuren en de "schuurdeuren" voel je je in een andere wereld. De inrichting roept al snel een gevoel op van: "Ik ben echt op vakantie in een oogstrelende omgeving." De Fazant is ruimtelijk ingericht op basis van de idee dat ruimte het beste meubel is. De huurprijs is afhankelijk van aantal personen, leeftijd en periode. Vanaf november tot april ook weekend- en midweekverhuur mogelijk. Vraag even naar de mogelijkheden: 06-13398345 of info@ferienhausoostkapelle.nl      Zie voor foto's Facebook: Ferienhaus Oostkapelle

Stan de Bont uit Breda
"De Jaargetijden" Het huis met de verrassingen. Puur genieten! Lekker even bijkomen. De sfeer past bij ons.

Marian en Jacky uit Tilburg. Wij hebben alweer geboekt voor 2019! Leuk vooruitzicht.

Het is thuiskomen. In een woord top! Wij komen in 2019 weer!

Bekijk alle beoordelingen »

Zie voor beoordelingen van 'De Jaargetijden" www.Fewo-direkt.de  "Oostkapelle: Die Jahreszeiten of nummer 25043

24 waarderingen met een gemiddelde van 4,9-5 uit 5.